Ο Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε σήμερα “ντροπιαστική” τη δυσκολία των Ρεπουμπλικάνων βουλευτών να συμφωνήσουν στην εκλογή του προέδρου στην αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου εντούτοις έχουν την πλειοψηφία.
Ο “υπόλοιπος κόσμος” παρακολουθεί τι συμβαίνει στο Κογκρέσο, δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στους δημοσιογράφους πριν από ένα ταξίδι στο Κεντάκι, προσθέτοντας ότι παραμένει προσηλωμένος ώστε “να έχουμε αποτελέσματα”.
Ο Μπάιντεν δήλωσε επίσης ότι ελπίζει η Βουλή να “συνεργαστεί” προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο σε σχέση με την ηγεσία της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά ότι ελπίζει οι βουλευτές να “συνεργάζονται” καθώς η μάχη για την ηγεσία της Βουλής των Αντιπροσώπων αντανακλάται άσχημα στη χώρα. “Δεν φαίνεται ωραίο”, δήλωσε στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. “Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουν”.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Φιάσκο για τους Ρεπουμπλικάνους – Δεν κατάφεραν να βγάλουν πρόεδρο στη Βουλή από τον πρώτο γύρο
Κύπρος: Υπογραφή Προγράμματος Διμερούς Αμυντικής Συνεργασίας με τις ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης (Castor Maritime): Η επένδυση στην Marlow Navigation ανέρχεται σε 126 εκατ. δολάρια
- Ο όμιλος Grimaldi πουλάει τρία πλοία μεταφοράς αυτοκινήτων
- METLEN: Ρεκόρ τζίρου στα 6,2 δισ. ευρώ το εννεάμηνο – Επιβεβαιώνει τον στόχο EBITDA έως 1,15 δισ. ευρώ για το 2026
- Goldman Sachs για Τράπεζα Πειραιώς: Ανεβάζει στα 12,20 ευρώ την τιμή-στόχο για την Πειραιώς – Περιθώριο ανόδου 25,4%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.