ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέα έκριναν εισαγγελέας και ανακριτής την 29χρονη μητέρα η οποία σκότωσε το 11 μηνών βρέφος της πετώντας το στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια.
Κατά την απολογία της, η οποία ξεπέρασε σε διάρκεια τις τρεις ώρες, η 29χρονη φαίνεται πως επέμεινε στην εκδοχή της ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί της.
«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θέλω να είχα βοηθήσει τότε το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δεν το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες.
Την ίδια ώρα, ο ανακριτής ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες σχετικά με τη μορφολογία της περιοχής, σε ποιο σημείο βρέθηκε η 29χρονη με το βρέφος και σε ποιο σημείο το άφησε. Έτσι, διέταξε να συλλεχθεί κάθε διαθέσιμο υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της.
Διαβάστε επίσης:
Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.