Στο αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του οδηγήθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αlpha στην εκπομπή Super Κατερίνα, η σύντροφος του γνωστού make up artist Νάνσυ δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά θα διεξαχθεί κανονικά ιατροδικαστική εξέταση.
Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστηρίζει πως και εκείνη του επιτέθηκε, ενώ την κατηγόρησε πως ήταν μαζί του για να γίνει διάσημη.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου, και ο Εμμανουήλ αφέθηκε ελεύθερος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δίκη Τεμπών: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο πατέρας της διαμαρτυρήθηκαν για την αναμμένη μηχανή κλούβας (βίντεο)
- Τι συμβαίνει με την Αθηνά Ωνάση;
- Alpha Bank: Νέα έξοδος στις αγορές με έκδοση πράσινου ομολόγου έως 500 εκατ. ευρώ
- Alpha Bank: Ενισχύει την ενεργειακή αυτονομία των επιχειρήσεων με χρηματοδότηση έως 80%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.