ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 90% έφθασε το ποσοστό εξιχνίασης εγκλημάτων, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στην καθιερωμένη τελετή για τις ευχές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου για το νέο χρόνο, από την πολιτική , στρατιωτική, δικαστική και πνευματική ηγεσία
Ειδικότερα , ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ανέφερε ότι εντός των επομένων ημερών, το υπουργείο του οποίου προΐσταται, πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα, μεταξύ των οποίων είναι ότι κατά το προηγούμενο έτος, υπήρξε σημαντική μείωση του αριθμού των ανθρωποκτονιών ενώ σημειώθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό εξιχνίασης εγκλημάτων, το οποίο έφθασε στο 90%.
Διαβάστε επίσης
Οικονόμου: Το 2023 με πείρα, όραμα και γνώση θα πετύχουμε περισσότερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.