ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα γούρια του ΚΜ, τα σενάρια των εκλογών και η 7η Μαρτίου, το γκελ του «ψηλού», η κυρία Στουρνάρα και η παχυσαρκία, το παρασκήνιο του Αρείου Πάγου
Η ανακοίνωση για τον κατώτατο μισθό δεν έχει σχέση με τις εκλογές, θέλω να το αποσαφηνίσω, ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους, προσερχόμενος στο προεδρικό μέγαρο,
Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η μετάθεση της αύξησης κατά ένα μήνα σχετίζεται με το τέλος του α’ τριμήνου, ενώ τον Απρίλιο ξεκινά η τουριστική περίοδος, με πολύ κόσμο να απασχολείται στον τουριστικό κλάδο.
Χθες, ο πρωθυπουργός, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, έκανε αναφορά στα θετικά βήματα που έγιναν το 2022 για τη χώρα αλλά και σε αυτά που έρχονται το 2023, με βασικότερο την αύξηση του κατώτατου μισθού. «Από την 1η Απριλίου, νωρίτερα από πέρυσι, θα αυξηθεί και πάλι ο κατώτατος μισθός», είπε.
Διαβάστε επίσης
Συνάντηση Τσίπρα με τον νέο Πρόεδρο της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα
Πρωτοχρονιά 2023: «Καλή Χρονιά» από την οικογένεια του Κ. Μητσοτάκη – Η οικογενειακή φωτογραφία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός ναυτικός από ρωσική επίθεση σε φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα – Δύο ακόμη εμπορικά πλοία στο στόχαστρο
- Τριάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο
- Παπαθανάσης: 142,969 εκατ. ευρώ από το ΕΠΑ 2026-2030 για τη στήριξη της ΟΤΑ Α’ βαθμού σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές
- Χρυσός: Ενισχύεται μετά τις ενδείξεις προόδου στις συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.