ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, κ. Δημητρακόπουλος για τη θετική έκβαση του αιτήματός του στον κ. Βουρλιώτη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα, να ζητήσει δικαστική συνδρομή από τον Παναμά για το ζήτημα των 20 εκατομμυρίων.
«Εδώ και μέρες έχω καταθέσει αίτημα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα, να ζητήσει δικαστική συνδρομή από τον Παναμά, ώστε να διαπιστωθεί η πλαστότητα των παραστατικών των μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κυρία Εύα Καϊλή. Επιτέλους, ικανοποιήθηκε το αίτημά μας και θα διαπιστωθεί το ΨΕΥΔΟΣ και οι οργανωτές του», αναφέρει ο δικηγόρος στην ανακοίνωσή του.
Διαβάστε επίσης:
QatarGate: 20 εκατ. της Καϊλή ψάχνει ο Βουρλιώτης στον Παναμά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H δύσκολη αποστολή της Αλεξάνδρας, τι συμβαίνει με τον Σκουλό στον Πειραιά, που χάθηκαν οι «100», ο Σαμαράς καραδοκεί και ο έρωτας της Κατερίνας
- Η δύναμη της Aktor και τι γίνεται με Metlen – Dimand, η Πρέσβης των ΗΠΑ, ο πόλεμος και η αλήθεια, η δίκη του Ιζνογκούντ, ο μικροσυνταξιούχος Καρβέλας και η απρέπεια του Ant1, και τι ζήτησε ο ΚΜ από τους υπουργούς
- Warply: Ποια είναι η εταιρεία πίσω από το MedWatch για τις…ψευτοκλινικές
- Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στα γήπεδα στα 46 του, με περιουσία 77 εκατ. ευρώ και επενδύσεις σε τρεις ομάδες!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.