ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνδρες λήστεψαν και σκότωσαν μια οκταμελή οικογένεια στο κατεχόμενο από τη Ρωσία χωριό Μακιγίβκα στην επαρχία Λουχάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας, μετέδωσαν σήμερα ρωσικά και ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Ανάμεσα στα θύματα είναι τέσσερα παιδιά.
Οι ληστές έκλεψαν μετρητά, κινητά τηλέφωνα και ένα αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί.
Σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, οι ύποπτοι είναι μέλη της διαβόητης οργάνωσης μισθοφόρων Wagner. Η οργάνωση έχει πρόσφατα στρατολογήσει νέα μέλη – κρατούμενους από ρωσικές φυλακές.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με… ΑΙ οι προσφυγές στην εφορία – Έρχονται «έξυπνες» αποφάσεις ακόμα και σε πρόστιμα για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας και ΚΤΕΟ
- Μακρόν για συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Η G7 θα συζητήσει το μόνιμο άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Ανάσα για τις αγορές ενέργειας: Πρώτο δεξαμενόπλοιο LNG κινείται προς τα Στενά του Ορμούζ
- Ρωσικό σφυροκόπημα σε Κίεβο και Χάρκοβο: Πέντε νεκροί, φωτιά στη Λαύρα των Σπηλαίων, δείτε βίντεο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.