ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ένας από τους σημαντικότερους σωματειακούς προπονητές, ο Νάσος Ιατρίδης. όπως έκανε γνωστό ο ΣΕΓΑΣ.
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ΣΕΓΑΣ.
Ο Νάσος Ιατρίδης είχε γυμνάσει τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, τον Νάσο Λαζαρίδη, αλλά και τον σημερινό Υπουργό, Διονύση Χατζηδάκη.
«Ο Αθανάσιος (Νάσος) Ιατρίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Ο εκλιπών ήταν για χρόνια προπονητής του Πανιωνίου και μεταξύ άλλων γύμνασε τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, τον Νάσο Λαζαρίδη, αλλά και τον σημερινό Υπουργό Διονύση Χατζηδάκη. Ο Ιατρίδης διατέλεσε για χρόνια τεχνικός σύμβουλος Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων.
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (27/12) στις 13.00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους», αναφέρει η ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Πελέ: Έχει αρχίσει να αποχαιρετάει συγγενείς και φίλους – Η υγεία του επιδεινώνεται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας