ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε το πρωί στην ΕΛΑΣ μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από πρατήριο καυσίμων, στη λεωφόρο Λαυρίου 77.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο υπάλληλος του πρατηρίου, που ειδοποίησε τις Αρχές περίπου στις 11 το πρωί, είπε ότι λίγο μετά τις 10, δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Smart, πυροβόλησαν στον αέρα έξω από την επιχείρηση.
Από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που περισυνέλεξαν 2 κάλυκες των 9 χιλιοστών.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το πρατήριο είναι της ίδιας οικογένειας του 38χρονου που το περασμένο καλοκαίρι είχε δολοφονηθεί σε άλλο πρατήριο ιδιοκτησίας τους, στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα.
Σύμφωνα με πηγές από την Ασφάλεια εξετάζεται αν τα δύο περαστικά συνδέονται μεταξύ τους.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα είναι ο νέος Τειρεσίας – Το σχέδιο Ξηρουχάκη μετά το deal με την Equifax
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ): Τα έργα του ΤΑΑ, οι εποχικές ιώσεις, τα fake news και οι στόχοι του 2026
- Βασίλης Σπηλιωτόπουλος: Τα πράγματα κρέμονταν από μια κλωστή
- Chanel La Pausa: H βίλα της Coco που φιλοξένησε τον Dalí και τον Churchill ανοίγει και πάλι τις πόρτες της