ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση Interview: Oι πολίτες στηρίζουν Μητσοτάκη σε άμυνα και Κύπρο – Στο 34,1% η ΝΔ και στο 15,4% το ΠΑΣΟΚ
«Από την ανακοίνωση της προσχώρησης τους στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι δύο πρώην βουλεύτριες του ΜέΡΑ25, που πήραν την έδρα με την οποία τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός για να αντιπαλέψουν το δόγμα της ΤΙΝΑ και πήγαν την έδρα αυτή σε ένα κόμμα το οποίο υπηρέτησε καλύτερα από όλα τα μνημονιακά κόμματα αυτό ακριβώς το δόγμα, ”ξεχύθηκαν” σε συνεντεύξεις για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πέρα από τη συνθηκολόγηση, την φτωχοποίηση και την υποτέλεια», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.
«Στον αντίποδα αυτής της προσωπικής, πολιτικής συνθηκολόγησης των πρώην βουλευτριών μας, παραθέτουμε τα όσα έγραφαν μεταξύ άλλων συνοδοιπόρισσες, πραγματικές γυναίκες-αγωνίστριες του ΜέΡΑ25 για τα χαρακτηριστικά αυτών των αποχωρήσεων:
”Κατανοούμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι μέλος του ΜέΡΑ25, ενός κόμματος χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις στην Ολιγαρχία, ενός κόμματος που δεν επιτρέπει τον καριερισμό και τις όποιες ατομικές φιλοδοξίες. Ενωμένες μια γροθιά, με τις εκατοντάδες συνοδοιπόρισσες και συνοδοιπόρους στο ΜέΡΑ25 φωνάζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας: Για τον άνθρωπο, όχι για τα αξιώματα! Συνεχίζουμε, προχωράμε!!!”», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:
«Στο ίδιο πλαίσιο και διαμετρικά αντίθετο σε αυτόν τον καριερισμό και καιροσκοπισμό των πρώην βουλευτριών μας και η συντρόφισσα μας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25 Σίσσυ Βελισσαρίου έγραφε χαρακτηριστικά: “”Δεν είναι τυχαίος επομένως ο επικοινωνιακός ορυμαγδός μετά την ανεξαρτητοποίηση δύο βουλευτριών και την αποχώρηση δύο γυναικών μελών του.
Δεν υπεισέρχομαι στο τι πλήγωσε τις εν λόγω ατομικές περιπτώσεις. Όμως ξέρω ότι σίγουρα δεν αφορούν ιδεολογικό-πολιτικές αντιπαραθέσεις διότι αυτές δεν εκφράστηκαν ποτέ και σε κανένα όργανο, ως όφειλαν, ούτε είχαν άλλη μορφή εκτός της ατομικής φιλοδοξίας. Η μη ικανοποίηση της φιλοδοξίας από ένα κόμμα όπως το ΜέΡΑ25, που θέτει την ανιδιοτελή προσφορά ως καταστατική συνθήκη, πληγώνει”».
«Κατανοούμε ότι όλα αυτά είναι άγνωστα και αποτελούν κενό γράμμα για τις πρώην συνοδοιπόρισσες μας, όμως εμείς θα συνεχίσουμε με αυτούς κι αυτές που επιμένουν να παλεύουν για τους ανθρώπους και όχι για τα αξιώματα και την εξουσία πάση θυσία, όπως οι νέοι συνομιλητές των πρώην βουλευτριών μας που δεν τους ενοχλεί τελικά η συνθηκολόγηση του 2015 και οι ”αυταπάτες” τού κ. Τσίπρα γιατί αποτελούν περασμένα, ξεχασμένα», καταλήγει το ΜέΡΑ25.
Διαβάστε επίσης:
Θεοδωρικάκος: Στο εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα της βίας μεταξύ ανηλίκων οφείλουν όλοι να κινητοποιηθούν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HΠΑ: Οι επιθέσεις κατά του Ιράν έχουν κοστίσει μέχρι στιγμής 12 δισ. δολάρια
- Ισραήλ: Θα ανοίξει ξανά το συνοριακό πέρασμα της Ράφα στη Γάζα
- Τέσσερις συλλήψεις για οπαδική βία μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στον Άγιο Δημήτριο – Βρέθηκαν σιδηρογροθιά, φυσίγγια και 300.000 ευρώ μετά από έρευνες σε σπίτια
- Το Ισραήλ σχεδιάζει να συνεχίσει τον πόλεμο κατά του Ιράν για ακόμα τρεις εβδομάδες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.