ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρωί της Τρίτης, μέσα στο διαμέρισμά του στον Γέρακα, βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα ένας 46χρονος ιερέας. Ο ιερέας ήταν στο κρεβάτι του νεκρός, ενώ στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, παρά μόνο ένα σπασμένο έπιπλο και ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα μέσα στο μπάνιο.
Ο θάνατος του προήλθε από ασφυξία, ενώ εκτιμάται ότι άνοιξε ο ίδιος στους δολοφόνους του οι οποίοι αρχικά τον χτύπησαν και κατόπιν του έκλεισαν το στόμα με πανιά. Ο θάνατος του προσδιορίζεται δέκα ώρες πριν βρεθεί νεκρός.
Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια.
Σε αυτό το διαμέρισμα στην οδό Ναυπλίου βρέθηκε άγρια δολοφονημένος ο ιερέας








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έλληνες τραπεζίτες εν δράσει: Κρίσιμα ραντεβού για επενδύσεις σε Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Θεσσαλία η διοίκηση της Eurobank. Τι θα συζητήσει με τους επιχειρηματίες της περιοχής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι κέρδισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη συνάντησή του με την Α. Μέρκελ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μουντιάλ 2026: Χωρίς πάρκινγκ το «MetLife Stadium» – Το πείραμα μετακίνησης που αλλάζει τα δεδομένα
- METLEN: Ποντάρει σε EBITDA 140–150 εκατ. ευρώ το 2026 από κατασκευές και παραχωρήσεις
- Ο Keith Haring επιστρέφει στον δρόμο που τον γέννησε
- Ασφαλιστικές εταιρείες: Υψηλή παραγωγή το 2025 και…εκπλήξεις στο Top5
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.