Σάρωσε στα Grammy η Αντέλ, αποσπώντας τα τρία κορυφαία βραβεία, για το καλύτερο άλμπουμ, την ηχογράφηση και το τραγούδι της χρονιάς. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια κέρδισε και τα πέντε βραβεία για τα οποία είχε προκριθεί, μεταξύ αυτών για το άλμπουμ της “25” αλλά και για το τραγούδι της, “Hello.”
Από την πλευρά της, η Μπιγιονσέ, που ήταν υποψήφια για εννέα βραβεύσεις για το άλμπουμ της “Lemonade”, κέρδισε τελικά μόλις δύο βραβεία.





Tα βραβεία
ALBUM OF THE YEAR “25” – Adele
RECORD OF THE YEAR “Hello” – Adele
SONG OF THE YEAR (songwriters award) “Hello” – Adele Adkins & Greg Kurstin, songwriters
BEST NEW ARTIST Chance The Rapper
BEST POP VOCAL ALBUM “25” – Adele
BEST ROCK ALBUM “Tell Me I’m Pretty” – Cage The Elephant
BEST URBAN CONTEMPORARY ALBUM “Lemonade” – Beyoncé
BEST COUNTRY ALBUM “A Sailor’s Guide to Earth” – Sturgill Simpson
BEST ALTERNATIVE MUSIC ALBUM “Blackstar” – David Bowie
BEST RAP ALBUM “Coloring Book” – Chance The Rapper
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο κεφάλαιο για τον υγρό στίβο στον Πειραιά – Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος»
- Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης: Η ναυτιλιακή κληρονομιά, η επέτειος των 70 χρόνων του Ιδρύματος Ευγενίδου και η επόμενη μέρα
- Δένδιας: Στις 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα επέστρεψαν στην «αγκαλιά» της Μητέρας Πατρίδας
- Αγγελούδης: Ο «Απόλλων» παραμένει ζωντανός να μας χαρίζει μοναδικές ανάσες πολιτισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.