ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι αναφέρθηκε σήμερα στο σκάνδαλο χρηματισμού που ερευνάται από την εισαγγελία των Βρυξελλών. «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι θύμα των συμπεριφορών των ανθρώπων αυτών, πρέπει πάντα να ξεχωρίζουμε τους θεσμούς από την ποινική ευθύνη, η οποία είναι ατομική», δήλωσε ο Ταγιάνι.
«Ελπίζω οι έρευνες να σταματήσουν στα άτομα που ήδη εμπλέκονται, τα οποία ζημίωσαν ήδη αρκετά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που είναι και ο μόνος δημοκρατικός θεσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης», πρόσθεσε ο αρχηγός της ιταλικής διπλωματίας και πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Διαβάστε επίσης:
Σολτς: «Με φρίκη» ενημερώθηκε για το σκάνδαλο των Βρυξελλών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Volkswagen: Το εργοστάσιο στην Κάτω Σαξονία αλλάζει σελίδα – Στροφή στην αμυντική βιομηχανία με τη Rafael
- Μερτς για εκλογές στη Σαξονία: Είμαστε σοκαρισμένοι αλλά δεν υπάρχουν σκέψεις για παράδοση, πρέπει να διορθώσουμε λάθη δεκαετιών
- Ο Πρέσβυς κ. Cuculi επισκέφθηκε τα περίπτερα ιταλικών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
- MSC World Asia: 7ήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά – Πέντε λόγοι για ταξίδια με την MSC Cruises αυτόν τον χειμώνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.