ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έργα 2,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους Δήμους της Κορινθίας, από το Πράσινο Ταμείο ανέφερε ότι θα υλοποιηθούν μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας.
Όπως αναφέρει ο υφυπουργός: «Το Πράσινο Ταμείο υποστηρίζει χρηματοδοτικά 28 έργα και δράσεις δικαιούχων της Π.Ε. Κορινθίας, με συνολικό προϋπολογισμό πάνω από 2,8 εκ. ευρώ, μεταξύ των οποίων και το έργο δημιουργίας Πάρκων Τσέπης στον Δήμο Κορινθίων, με στόχο την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος. Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Πρασίνου Ταμείου Στάθης Κ. Σταθόπουλος και στην ομάδα του για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν».


Διαβάστε επίσης:
ΕΕ-Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου: Κλιμάκωση του μπρα-ντε-φερ με την Κίνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον βάζει στη μαύρη λίστα Γάλλους που κατηγορούνται για χρηματοδότηση της Χαμάς
- Μητσοτάκης: Τετραετία μεγάλων επενδύσεων, προτεραιότητα μας οι νέες θέσεις εργασίας
- Μητσοτάκης: Αύξηση στο επίδομα θέρμανσης – Στις 14 Οκτωβρίου οι ανακοινώσεις
- Ευρωαγορές: Ανάκαμψη μετά το sell-off με στήριξη από την πτώση του πετρελαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.