ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για εφάπαξ καταβολή 600 ευρώ σε όλους τους ένστολους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού.
Χαρακτηριστικά έγραψε:
«Εφάπαξ ενίσχυση με 600 ευρώ σε όλους τους ενστόλους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η Πολιτεία ευχαριστεί και επιβραβεύει με πράξεις τα στελέχη που με καθημερινή αυτοθυσία προστατεύουν τα σύνορά της.»
Εφάπαξ ενίσχυση με 600 ευρώ σε όλους τους ενστόλους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η Πολιτεία ευχαριστεί και επιβραβεύει με πράξεις τα στελέχη που με καθημερινή αυτοθυσία προστατεύουν τα σύνορά της.— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) December 5, 2022
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον Κυριάκο Πιερρακάκη για την εκλογή του ως πρόεδρος του Eurogroup
- Ρηγίνος Τσάνος: Στρατηγικής σημασίας τα λιμάνια της Κύπρου
- Ο φαρμακευτικός κλάδος της Ελλάδας έχει σταθερό και ισχυρό αποτύπωμα στην Ευρώπη
- Πού «βλέπει» αξία η Autonomous Research στις ελληνικές τράπεζες το 2026