ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης (1/12) δόθηκε στην κυκλοφορία, η δεξιά λωρίδα στην Αθηνών – Κορίνθου στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα προέκυψε από την κατολίσθηση μεγάλου βράχου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Η κατολίσθηση έγινε στο 48,5 χιλιόμετρο μετά το δεύτερο τούνελ στην Κακιά Σκάλα.
Στο σημείο της κατολίσθησης βρέθηκαν ειδικοί και συνεργεία για την απομάκρυνση του βράχου από το οδόστρωμα και την μελέτη του φαινομένου.
Η Τροχαία εξέτρεπε την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά Εθνική Οδό από τον κόμβο της Κινέτας έως τον κόμβο των Μεγάρων. Τα αυτοκίνητα κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες, ενώ κατά διαστήματα ακινητοποιούνταν.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ολυμπία Οδό, «δημιουργήθηκε στην αρχή της εκτροπής μια μικρή ουρά, η οποία αποκαταστάθηκε σταδιακά και αυτή την ώρα υπάρχει σχετικά ομαλή ροή. Νωρίτερα και για λίγα λεπτά έγινε αποκλεισμός και της Π.Ε.Ο. ώστε οι αλπινιστές να ρίξουν ελεγχόμενα χαλαρά κομμάτια βράχου».
Διαβάστε επίσης:
Κιβωτός του Κόσμου: Νέα κατάθεση στον εισαγγελέα ανηλίκων από τον 19χρονο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ: Ανανέωσε την αποστολή της UNSMIL στη Λιβύη – Αποχή της Ελλάδας και της Ρωσίας από τη ψηφοφορία
- ΗΠΑ: Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να μην καταμετρηθούν 20.000 επιστολικές ψήφοι στην Καλιφόρνια
- Big Tech: Δεσμεύσεις άνω των 3 τρισ. δολαρίων στην κούρσα για την AI
- Wall Street: Intel και Amazon βούλιαξαν τον Nasdaq στο -2,8%, στη χειρότερη ημέρα από τον Ιούνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.