Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η πασχαλινή έξοδος, με την κυκλοφορία να παρουσιάζει σημαντική επιβάρυνση στην εθνική οδό Αθηνών–Κορίνθου.

Συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται πριν από τα διόδια της Ελευσίνας, ενώ από το σημείο αυτό και μέχρι τα Μέγαρα τα οχήματα κινούνται με μειωμένες ταχύτητες.

1

Την ίδια ώρα, αυξημένη παραμένει η κίνηση και στη λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι έως τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, ενώ στην Αττική Οδό καταγράφονται μικρές καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από τον κόμβο Ασπροπύργου έως την έξοδο της Ελευσίνας.

Αντίθετα, ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών–Λαμίας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 22:00 σήμερα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα εξόδου.

Διαβάστε επίσης

Σε πλήρη εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένη κίνηση σε δρόμους και λιμάνια

Έτσι θα είνα τα νέα 18μετρα ηλεκτρικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης – Πότε φτάνουν στην Ελλάδα (φωτογραφίες)

ΝΑΤΟ: Έτοιμο να συμβάλει σε μια πιθανή αποστολή στα Στενά του Ορμούζ