«Δυσοσμία και τοξικότητα στην πολιτική δημιουργούν η αναπαραγωγή αναπόδεικτων ισχυρισμών, τα ψέματα και η κατασυκοφάντηση του Πρωθυπουργού και στελεχών της Κυβέρνησης», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.
«Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ένα: με αυτούς που κράτησαν την Πατρίδα όρθια, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, εν μέσω κατακλυσμιαίων παγκόσμιων κρίσεων, ή με αυτούς που μηχανεύονται παρανοϊκά μυθεύματα για να βυθίσουν την χώρα στην αστάθεια και την υστέρηση; Με αυτούς που αγωνίζονται για την Πατρίδα και τους πολίτες, ή με αυτούς που νοιάζονται για την κομματική τους επιβίωση;», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.
«Οι προτεραιότητες της κοινωνίας είναι και προτεραιότητες της Κυβέρνησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγωνίζεται στο παρόν για ένα καλύτερο μέλλον. Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα πολύ κακό παρελθόν μάλιστα», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Διαβάστε επίσης
Σε προεκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – Το δίλημμα του Α. Τσίπρα για τις εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 651 πλοία – Κάθε μήνα αυξάνεται ο αριθμός των παραγγελιών για νεότευκτα
- Next big thing στο ποδόσφαιρο: Ο… νέος Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ είναι ο ανιψιός του εμβληματικού Τουρσουνίδη
- Πρώτος ο ελληνόκτητος στόλος – Ελλάδα, Κίνα, Ιαπωνία, κατέχουν το 40% του παγκόσμιου στόλου
- Κωνσταντίνος Τασούλας: Στο Μέτσοβο την Κυριακή θα βρεθεί ο ΠτΔ για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης