ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σύναψη συμφωνίας παράδοσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από το Κατάρ, η οποία ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Ντόχα.
«Τα 15 χρόνια είναι υπέροχα!», δήλωσε ο κ. Χάμπεκ, αναφερόμενος στη διάρκεια του συμβολαίου της Qatar Energy με την Brunsbüttel, μέσω της αμερικανικής Conoco Phillips για προμήθεια έως δύο τόνων αερίου ετησίως, απέφυγε ωστόσο να αναφερθεί σε λεπτομέρειες της συμφωνίας, επισημαίνοντας ότι αρμόδια είναι η εταιρία. Περιορίστηκε να δηλώσει ωστόσο ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν και συμβόλαια μεγαλύτερης διάρκειας.
Η Γερμανία πάντως, τόνισε ο κ. Χάμπεκ, εξακολουθεί να φιλοδοξεί να καταστεί κλιματικά ουδέτερη έως το 2045, με σταδιακή μείωση της κατανάλωσης φυσικού αερίου.
Διαβάστε επίσης
Κίνα: Εφαρμογές γνωριμιών – υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων: Έτσι αψηφούν τις αρχές οι διαδηλωτές
Γκεοργίεβα (ΔΝΤ): Προτρέπει την Κίνα να υιοθετήσει πιο στοχευμένη προσέγγιση απέναντι στην Covid
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δύο πλοία χτυπήθηκαν από drones στην ΑΟΖ της Βουλγαρίας – Το ένα έχει βυθιστεί και το πλήρωμά του αγνοείται
- Isomat: Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Alfa Alfa Energy
- Γαλλία: Θα χρειαστεί βοήθεια από την ΕΚΤ για το χρέος; Τι λέει ο υπουργός Οικονομικών
- Αεροπορικά ταξίδια: Τι αλλάζει με τους νέους κανόνες στην ΕΕ – Αποζημιώσεις έως 600 ευρώ, τι γίνεται με αποσκευές, ακυρώσεις και καθυστερήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.