ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευρείες συσκέψεις υπό τον Βασίλη Κικίλια, για θέματα λειτουργίας του Λιμενικού Σώματος, επιχειρησιακής ετοιμότητας και ασφάλειας
Υπεγράφη μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που εκπροσωπήθηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη, κατόπιν εξουσιοδότησης από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού “NIPPON KAIJI KYOKAI”, με έδρα το Τόκιο της Ιαπωνίας, συμφωνία εξουσιοδότησης η οποία διέπει την ανάθεση στον Αναγνωρισμένο Οργανισμό, υπηρεσιών προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία, για πλοία που φέρουν την Ελληνική Σημαία, καθώς και τις εταιρείες αυτών.
Τον Οργανισμό, ClassNK, εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Γραφείου στον Πειραιά, κος Κωνσταντίνος Μάρκου, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθυντή, κο Daiji Aihara.
Διαβάστε επίσης
Αποχώρησαν από την ελληνική σημαία 73 ποντοπόρα πλοία στη διετία 2020-2022!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Έξοδος του Μεσολογγίου – Ο κατάλογος της έκθεσης, έκδοση της Πειραιώς
- Στα €1.820 τον μήνα η μέση δαπάνη των νοικοκυριών το 2025 – «Βραχνάς» η στέγαση και το σούπερ-μάρκετ
- Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της
- Απίστευτες δηλώσεις Ταγιάνι για τις γυναίκες: «Όσες φοράνε μακριές φούστες γίνονται καλύτερες μητέρες» – Χαμός στην Ιταλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.