ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε σήμερα ότι θα έχει «απευθείας επαφή» με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα «στις επόμενες ημέρες».
«Σκοπεύω να έχω άμεση επαφή μαζί του μέσα στις επόμενες ημέρες για μη στρατιωτικά πυρηνικά ζητήματα πρώτα και κύρια και για το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής της Ζαπορίζια, μετά από επικοινωνία» με τον γενικό διευθυντή της ΙΑΕΑ, Ραφαέλ Γκρόσι, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος σε δημοσιογράφους.
Διαβάστε επίσης
Χωρίς ρεύμα η Μολδαβία μετά από βομβαρδισμούς στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης: «Πολύ σημαντικό ότι πλέον στην Ευρώπη υπάρχει αντίληψη της σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής»
- Μερτς: «Αν πέσει η Ουκρανία, σειρά έχει η ΕΕ»
- Τασούλας: Η ελληνική Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει πάψει να θεωρεί τις αξιώσεις της για αποζημιώσεις και επανορθώσεις από τα εγκλήματα πολέμου ότι είναι ενεργές, διεκδικήσιμες και έγκυρες
- Οι αγρότες δεν αποδέχονται την πρόσκληση Μητσοτάκη και αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση