ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε σήμερα ότι θα έχει «απευθείας επαφή» με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα «στις επόμενες ημέρες».
«Σκοπεύω να έχω άμεση επαφή μαζί του μέσα στις επόμενες ημέρες για μη στρατιωτικά πυρηνικά ζητήματα πρώτα και κύρια και για το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής της Ζαπορίζια, μετά από επικοινωνία» με τον γενικό διευθυντή της ΙΑΕΑ, Ραφαέλ Γκρόσι, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος σε δημοσιογράφους.
Διαβάστε επίσης
Χωρίς ρεύμα η Μολδαβία μετά από βομβαρδισμούς στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης στο Mononews: Οι νοσηλευτές η πρώτη προτεραιότητα για το 2026, τι είπε για το clawback
- Η ώρα του ΚΜ για το Σύνταγμα, τι δείχνουν τα focus του Μαξίμου, το ευχαριστώ στον Παπασταύρου, το αντάμωμα των πρώην και τι άλλαξε στα τρένα
- Τι συμβαίνει με 3Ε και RealCons, το Βατερλό και τα χάπια του Βακάκη, το placement της ΕΥΔΑΠ και o άμπαλος Σαχίνης, το deal των ΕΑΣ, οι σίγουροι του ανασχηματισμού, η ξεκούραση του Παπασταύρου, το κάλεσμα του Τσουκαρίδη και το πάρτι του Τρύφωνος
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμα για την Συνταγματική Αναθεώρηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.