ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πετρέλαιο: Γιατί όλοι φοβούνται ενεργειακό σοκ – Το δυσμενές σενάριο που θα φέρει οικονομικό «Αρμαγεδδώνα»
Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές που επικαλείται ο Αμτζάντ Ταχά (ρεπόρτερ με 435 χιλ. ακόλουθους στο Twitter), το Κατάρ δωροδόκησε οκτώ παίκτες του Ισημερινού με συνολικά 7,4 εκατ. δολάρια για να ηττηθούν στο ματς που ανοίγει την «αυλαία» της διοργάνωσης (20/11, 18:00).
Υποστηρίζει πως η παραπάνω είδηση επιβεβαιώνεται από ανθρώπους τόσο από το Κατάρ όσο και από τον Ισημερινό, που γνωρίζουν πράγματα μέσα στις δύο εθνικές ομάδες.
Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου για το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ 2022:
«Αποκλειστικό: Το Κατάρ δωροδόκησε με $7,4 εκατομμύρια οκτώ παίκτες του Ισημερινού για να χάσουν στην πρεμιέρα (1-0 ⚽️ 2ο ημίχρονο). Πέντε γνώστες του Κατάρ και του Ισημερινού το επιβεβαίωσαν. Ελπίζουμε να είναι ψευδές. Ελπίζουμε ότι η κοινοποίηση αυτού του γεγονότος θα επηρεάσει το αποτέλεσμα, ο κόσμος πρέπει να αντιταχθεί στη διαφθορά της FIFA», αναφέρει ο δημοσιογράφος.
https://twitter.com/amjadt25/status/1593271354803032064
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aktor: Αποχωρεί από επικεφαλής Στρατηγικής και Επενδυτικών Σχέσεων ο Λουκάς Καραλής
- Ήρθαν τα πρώτα «σύννεφα» από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή – Η ΤτΕ χαμήλωσε τον πήχη της ανάπτυξης στο 1,9% για το 2026
- Εθνική Τράπεζα: Τα οφέλη για τους πελάτες που επιλέγουν τον Λογαριασμό Προνομίων
- Ιβέτ Κούπερ (ΥΠΕΞ Βρετανίας): Προειδοποίηση στο Ιράν να μην στοχεύει βρετανικές βάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.