ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ουγγρική κυβέρνηση ανέφερε σήμερα ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έδωσε “ένα κακό παράδειγμα” υποστηρίζοντας ότι ο πύραυλος που σκότωσε δύο ανθρώπους σε ένα πολωνικό χωριό κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία ήταν ρωσικός.
“Σε μια τέτοια κατάσταση, οι παγκόσμιοι ηγέτες μιλούν υπεύθυνα”, είπε σε δημοσιογράφους ο Γκέργκελι Γκιούλιας, προσωπάρχης του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν.
Αλλά “ο Ουκρανός πρόεδρος, κατηγορώντας αμέσως τους Ρώσους, έκανε λάθος, έδωσε ένα κακό παράδειγμα”, πρόσθεσε, χαιρετίζοντας εν αντιθέσει την επιφυλακτική στάση που κράτησαν η Πολωνία και οι ΗΠΑ.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε ακόμα:
Πεντάγωνο: «Έγκλημα πολέμου» οι ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κατάρ: Σε προχωρημένο στάδιο οι προσπάθειες αποκλιμάκωσης μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Μυστράς: Ομολόγησε ο 55χρονος πως κρατούσε επί 2,5 χρόνια την σορό του πατέρα του σε καταψύκτη για να εισπράττει τη σύνταξη
- Χαλκός: Ξεπέρασε τα 14.000 δολάρια ανά τόνο, καθώς διογκώνονται τα αποθέματα στις ΗΠΑ
- SpaceX: Άλμα 8% για τη μετοχή λίγο πριν τις κρίσιμες ανακοινώσεις τριμήνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.