ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα συναντήθηκε στη Βαρσοβία σήμερα το βράδυ με τον διευθυντή της CIA Ουίλιαμ Μπερνς, δήλωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας της Πολωνίας.
“Το βράδυ, ο πρόεδρος Αντρέι Ντούντα συνομίλησε με τον επικεφαλής της CIA Ουίλιαμ Μπερνς, ο οποίος βρίσκεται στη Βαρσοβία μετά τις επισκέψεις του στην Άγκυρα και το Κίεβο”, έγραψε ο Γιάτσεκ Σιεβιέρα στο Twitter.
“Η συζήτηση αφορούσε τη γενική κατάσταση ασφαλείας, τα πρόσφατα γεγονότα προέκυψαν στη συζήτηση”, συμπλήρωσε.
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Ιταλία και Κίνα συμφώνησαν ότι χρειάζονται διπλωματικές λύσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελόνι: Με τη δεξιά στην κυβέρνηση δεν θα εγκριθεί ποτέ ειδικός φόρος για τις μεγάλες περιουσίες
- Κικίλιας: «Η αποτύπωση των συμφωνιών Ελλάδας – ΗΠΑ θα είναι η μείωση του κόστους ζωής των Ελλήνων»
- Γκίκας από ΚΕΔΕ: Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν καταβληθεί περίπου 26 εκατ. ευρώ για Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιβατών και Επιχειρήσεων
- Χρυσοχοΐδης: Σήμερα άρχισε η εφαρμογή του σχεδίου αστυνόμευσης σε οικισμούς Ρομά