ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πολωνία και οι ΗΠΑ θα πρέπει να συμφωνήσουν ώστε να συμμετάσχει η Ουκρανία στην έρευνα για έναν πύραυλο που έπεσε σε χωριό στη νοτιοανατολική Πολωνία, δήλωσε σήμερα το απόγευμα ο Πολωνός πρόεδρος.
«Οι διαδικασίες διεξάγονται από Πολωνούς και Αμερικανούς εμπειρογνώμονες και αν επιτραπεί σε κάποιον να συμμετάσχει σε αυτές τις διαδικασίες, θα χρειαζόταν τουλάχιστον τη συμφωνία και των δύο μερών», είπε ο Αντρέι Ντούντα σε συνέντευξη Τύπου.
Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ο Ολέξιι Ντανίλοφ, Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Αμυνας της Ουκρανίας δήλωσε πως το Κίεβο ζητεί πρόσβαση στο σημείο της χθεσινής έκρηξης.
Η Ουκρανία ζητεί τη διεξαγωγή κοινής έρευνας για το συμβάν με τους εταίρους της και να λάβει γνώση των πληροφοριών στις οποίες βασίσθηκαν τα συμπεράσματα των συμμάχων τους.
Διαβάστε επίσης
ΜΙ5: Σημαντικό στρατηγικό πλήγμα στη Μόσχα οι απελάσεις Ρώσων κατασκόπων
Πεντάγωνο: Τα αντιαεροπορικά συστήματα NASAMS έχουν 100% επιτυχία στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κηφισιά: Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία με λεία άνω των 100.000 ευρώ – Συνελήφθη 51χρονος συγγενής του θύματος
- Χρυσοχοΐδης: 22.000 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας το 2025 – Άσκηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαχείριση υποθέσεων υψηλού κινδύνου
- Ουκρανία: Τρεις νεκροί έπειτα από ρωσικές επιθέσεις στο ανατολικό τμήμα της χώρας
- Ο Ν. Δένδιας στη βράβευση της 871 ΑΒΑΚ ως «Φίλος του Περιβάλλοντος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.