Αύξηση κατά 10,4% κατέγραψε η επιβατική κίνηση Ιανουαρίου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (Ελ. Βενιζέλος) φθάνοντας το 1,2 εκατ. επιβάτες.

Σύμφωνα με τον ΔΑΑ, πτώση 1,8% κατέγραψαν οι επιβάτες εσωτερικού λόγω της μειωμένης προσφοράς θέσεων, οι διεθνείς επιβάτες συνέχισαν τη δυναμική άνοδό τους κατά 18,5% διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Έλληνες ταξιδιώτες παρουσίασαν εντυπωσιακή άνοδο της τάξης του 19%, ενώ οι ξένοι ταξιδιώτες παρέμειναν στα περσινά επίπεδα.

Ο αριθμός των πτήσεων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου ανήλθε σε 11.898, καταγράφοντας άνοδο της τάξης του 3,9%. Oι πτήσεις εσωτερικού παρέμειναν στα επίπεδα του 2016 (-0,2%), ενώ οι διεθνείς πτήσεις παρουσίασαν σημαντική άνοδο, στο επίπεδο του 7,1%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έντεκα ένοχοι και 8 αθώοι στο σκάνδαλο Energa Hellas Power

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα σύγχυση για τα «μπλοκάκια»: Προσωρινές εισφορές 9,22% θα καταβάλουν οι εργαζόμενοι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΔΟΛ: Όχι της δικαιοσύνης στους εργαζόμενους – Ναι στις πιστώτριες τράπεζες