ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις ξεκαθαρίζει την κατάσταση για την σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης του Ταμείο και διαλύει κάθε ελπίδα…μέσω Twitter.
Όπως αναφέρει στο tweet του ο κ. Ράις: «το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ θα συζητήσει σήμερα την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, βάσει του Άρθρου 4. Αποφάσεις για πιθανή χρηματοδοτική συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα δεν βρίσκονται στην ατζέντα (σ.σ.: της συνεδρίασης)».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερμανία: Τέλος το πρόγραμμα αν αποχωρήσει το ΔΝΤ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κεραυνοί Ντράγκι: Μόνο με βιώσιμο χρέος θα μπει η Ελλάδα στην ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρωτοβουλία – έκπληξη Ντάισελμπλουμ: Ελάτε όλοι Βρυξέλλες για να κλείσουμε την αξιολόγηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Πτωτικά για τρίτη μέρα μετά την αποκλιμάκωση στο Ιράν και τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων στις ΗΠΑ
- Ζελένσκι: Απένειμε κρατική διάκριση στην Μελάνια Τραμπ για τη βοήθειά της στην απομάκρυνση των αμάχων από την Ολέσκι
- Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψε ποιον υποστηρίζει στην κόντρα Βίσση-Καρβέλα και γιατί (video)
- Μαρινάκης για «γραμμάτια»: «Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή να τον ρωτήσει» – «Μιλήστε με ονόματα, αλλιώς βουλώστε το» απαντά η ΕΛ.ΑΣ.

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.