ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του δικηγόρου Κώστα Πλεύρη για τους ναζιστικούς του χαιρετισμούς στη δίκη της Χρυσής Αυγής άσκησε ο πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) Ζήσης Κωνσταντίνου.
Ή περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης θα χρεωθεί σε ένα από τα Πειθαρχικά Συμβούλιου του ΔΣΑ το οποίο, αφού ακουστεί τις εξηγήσεις του υπερασπιστή του Γιάννη Λαγού, θα αποφασίσει εάν θα του επιβάλει πειθαρχική ποινή.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.