ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Με την ανώτατη διάκριση του χρυσού μεταλλίου τιμήθηκε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
Το χρυσό μετάλλιο απονεμήθηκε από τον πρύτανη του πανεπιστημίου, καθηγητή Άγγελο Κότιο, κατόπιν ομόφωνη αποφάσεως, σε ένδειξη αναγνώρισης, όπως χαρακτηριστικά είπε, της «πολύτιμης συμβολής του κ. Σαμαρά στην απόκτηση του Θεμιστόκλειου συγκροτήματος Νίκαιας και για τη συνολική ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πειραιώς».
Στον χαιρετισμό του ο πρώην πρωθυπουργός ευχαρίστησε τις πρυτανικές αρχές για την τιμητική διάκριση και τόνισε: «Θεωρώ ότι έκανα απλά το καθήκον μου έναντι της χώρας και της πνευματικής μας ζωής».
Επίσης ευχήθηκε «ο χώρος του πανεπιστημίου να καταστεί ένα γόνιμο πεδίο μάθησης για τα νέα παιδιά, τους αυριανούς επιστήμονες μας».
Ο κ. Σαμαράς νωρίτερα εγκαινίασε το Θεμιστόκλειο συγκρότημα Νίκαιας, παρόντων εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και των πρυτανικών αρχών του πανεπιστημίου Πειραιώς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς ένα πρόστιμο από την Επιθεώρηση Εργασίας μπορεί να «κάψει» το νέο φορολογικό μπόνους στο τεκμαρτό εισόδημα
- Τη δημιουργία σύγχρονου νομοθετικού πλαισίου για τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τη μακροζωία ζητά ο ΙΣΑ
- Ηλεία: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στo Χειμαδιό – Σηκώθηκαν 3 αεροσκάφη
- Μαζωνάκης: Ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης λειτουργούσε για 42 λεπτά (φωτογραφία)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.