ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ουκρανική κυβέρνηση έκανε δεκτή την Τρίτη την παραίτηση του Γιούρι Βιτρένκο από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της κρατικής ενεργειακής εταιρείας Naftogaz, όπως την Τρίτη η εταιρεία.
Σε ανάρτησή της στο Telegram η εταιρεία ανέφερε ότι ο Βιτρένκο θα παραμείνει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έως τις 3 Νοεμβρίου, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Ερωτηθείς από το Reuters για τον λόγο της παραίτησής του, ο Βιτρένκο αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο.
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Η Ρωσία επεκτείνει τη ζώνη από την οποία απομακρύνει τους αμάχους στη Χερσώνα
Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι επίσημοι εξοπλισμοί της Γερμανίας προς την Τουρκία για το 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Άνοδος στα futures με στήριγμα την Microsoft παρά την ανησυχητική στάση της Fed
- Μητσοτάκης στο υπουργικό: «Ήρθε η ώρα να δράσουμε ακόμη περισσότερο» – Οι οδηγίες προς τους υπουργούς ενόψει ΔΕΘ
- Πετρέλαιο: Στο «κόκκινο» η νευρικότητα από τις αυξομειώσεις των τιμών – Στο επίκεντρο τα κρίσιμα περάσματα της Μέσης Ανατολής
- Γερμανία: Σε υψηλό τριών μηνών ο πληθωρισμός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.