ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία, η οποία ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων από τα λιμάνια της Ουκρανίας, χρησιμοποιεί τα «τρόφιμα ως όπλο», καταδίκασε σήμερα η Αντριέν Γουάτσον, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου.
«Η Ρωσία προσπαθεί για ακόμη μια φορά να χρησιμοποιήσει τον πόλεμο που ξεκίνησε ως πρόσχημα για να χρησιμοποιήσει τα τρόφιμα ως όπλο, επηρεάζοντας άμεσα χώρες που έχουν ανάγκη καθώς και τις τιμές των τροφίμων σε όλο τον κόσμο, και επιδεινώνει ήδη σοβαρές ανθρωπιστικές κρίσεις και την επισιτιστική ανασφάλεια», ανέφερε η Γουάτσον σε ανακοίνωση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
EE: Να παραμείνει ζωντανή η συμφωνία για τα σιτηρά της Ουκρανίας
Ουκρανία: Αποκλείει τη σύναψη οποιασδήποτε συμφωνίας με τη Ρωσία όσο συνεχίζεται ο πόλεμος
Η Τουρκία δεν έλαβε επίσημη ενημέρωση για την αποχώρηση της Ρωσίας από τη συμφωνία για τα σιτηρά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Κυβερνοεπίθεση στο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας στη Μόσχα εν μέσω βουλευτικών εκλογών
- Βριλήσσια: Συνελήφθη 14χρονος που τραυμάτισε με γροθιές συμμαθητή του – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Βίντεο με τον προφυλακισμένο Ηλία Θεοδωρόπουλο να παραδίδει «μαθήματα» θεραπείας με βλαστοκύτταρα.
- Jensen Huang (CEO Nvidia): «0% πιθανότητα» να τελειώσει ο κόσμος το 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.