ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Twitter, που εξαγοράστηκε από τον Ίλον Μασκ, θα πρέπει στην Ευρώπη να σεβαστεί τη ρύθμιση στις μεγάλες πλατφόρμες που μόλις έχει εγκριθεί, προειδοποίησε σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς, Τιερί Μπρετόν, ο οποίος είχε αναλάβει την πρωτοβουλία για τη νομοθεσία αυτή.
Απαντώντας στον ιδιοκτήτη της Tesla που έγραψε χθες βράδυ στο Twitter “το πουλί απελευθερώθηκε [πέταξε]” (“the bird is freed”), αφού ανέλαβε τον έλεγχο της πλατφόρμας έναντι 44 δισεκ. δολαρίων, ο Μπρετόν έγραψε με τη σειρά του στο Twitter: “Στην Ευρώπη, το πουλί θα πετάξει σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς μας κανόνες”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Μπάιντεν: Επικίνδυνη η δήλωση Πούτιν για την χρήση πυρηνικών
Ξεκίνησαν έλεγχοι της ΙΑΕΑ για βρόμικη βόμβα στην Ουκρανία
Ιταλία: Πρώτη συνάντηση για την πρωθυπουργό Μελόνι με την ηγεσία της ΕΕ την Πέμπτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξης Τσίπρας: Παρουσιάζει από τη Θεσσαλονίκη το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. – Δείτε live
- ΗΠΑ και Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις για την κατασκευή πυραύλων Patriot στο Κίεβο
- Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Ουναΐ για τη μεταγραφή-ρεκόρ άνω των 15 εκατ. ευρώ
- Delivery Hero: «Πράσινο φως» στην εξαγορά των 15 δισ. δολαρίων από την Uber – Περικοπές 10% στο προσωπικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.