ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για τη διαβεβαίωση που έκανε ο ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν χθες Πέμπτη, όταν είπε πως δεν έχει καμιά πρόθεση να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στον πόλεμο στην Ουκρανία.
“Αν δεν έχει καμιά (τέτοια) πρόθεση, γιατί μιλάει συνέχεια γι’ αυτό; Γιατί μιλάει για τη δυνατότητα χρήσης πυρηνικού όπλου;” ρώτησε ρητορικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο NewsNation.
Για τον κ. Μπάιντεν, είναι “πολύ επικίνδυνος” ο τρόπος με τον οποίο ο ρώσος πρόεδρος “προσεγγίζει” το ζήτημα.
Διαβάστε επίσης
Καντίροφ: Χάσαμε 23 στρατιώτες στη Χερσώνα και σκοτώσαμε 70
Βόρεια Κορέα: Νέα δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Ο υπ. Εξωτερικών διαψεύδει τον Λευκό Οίκο για αλλαγή πολιτικής σχετικά με στρατιωτικές βάσεις
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αναβαθμίζει την ταξιδιωτική προειδοποίηση για την Κύπρο – «Επανεξετάστε το ταξίδι»
- Bally’s Intralot: Αγόρασε επιπλέον 950.000 ίδιες μετοχές
- Cenergy Holdings: Στις 24 Ιουνίου η καταβολή του μερίσματος 0,26 ευρώ/μετοχή για το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.