ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει το Κίεβο κατά των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή της Χερσώνας -στα νότια της χώρας- αποδεικνύεται πιο δύσκολη από ό,τι στο μέτωπο της βορειοανατολικής Ουκρανίας, λόγω του βροχερού καιρού και της μορφολογίας του εδάφους, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας.
Ο Ολέξιι Ρεζνίκοφ ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη ότι οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν κανάλια ύδρευσης ως χαρακώματα στην κατεχόμενη περιοχή της Χερσώνας.
Διαβάστε επίσης
Πούτιν: “Είμαστε ενήμεροι για τo σχέδιο των Ουκρανών να κάνει χρήση βρόμικης βόμβας”
Μακρόν – Σολτς: Προσπάθεια για νέα ώθηση στον γαλλογερμανικό άξονα της ΕΕ
Στην Γαλλία ο Όλαφ Σολτς – Γεωπολιτική αλλαγή «βλέπει» η Le Figaro
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βύρων Νικολαΐδης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της PeopleCert σε Διεθνές Πανεπιστήμιο
- Aktor: Γιατί Bofa, Goldman Sachs και UBS εμπιστεύονται τον Εξάρχου κι εγγυώνται την κεφαλαιακή ενίσχυση με 950 εκατ.
- Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
- Γιατί Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι «ψώνισαν» τους καλύτερους της Βαλένθια για τις ομάδες τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.