ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΜέΡΑ25 η βουλευτής Β’ Πειραιώς, Φωτεινή Μπακαδήμα.
Την ανεξαρτητοποίηση της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜέΡΑ25 γνωστοποίησε με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής η βουλευτής Β’ Πειραιώς Φωτεινή Μπακαδήμα.
Μετά και τη νέα αποχώρηση, καθώς έχουν προηγηθεί οι ανεξαρτητοποιήσεις της Αγγελικής Αδαμοπούλου και της Κωνσταντίνας Αδάμου, το ΜέΡα25 αριθμεί πλέον έξι βουλευτές.
Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, μια Κοινοβουλευτική Ομάδα διαλύεται εφόσον θα έχει λιγότερους από πέντε βουλευτές.
Κατόπιν της επιστολής παραίτησης της κας Μπακαδήμα στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής, έφτασε επιστολή του γραμματέα του ΜεΡα 25, με την οποία ο Γιάνης Βαρουφάκης γνωστοποιεί ότι η βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα τίθεται εκτός ΚΟ.
Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25
Την ανεξαρτητοποίηση της Φωτεινής Μπακαδήμα σχολιάζει το κόμμα με ανακοίνωσή του.
«Την ώρα που το ΜέΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Όλες και όλοι κρίνονται», τονίζει.
Διαβάστε επίσης:
Οικονόμου για Τσίπρα: «Δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μέλλον της Ελλάδας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Τρίτη ημέρα υποχώρησης για τις τιμές, στα 79,45 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Τραγωδία στη Βόρεια Καρολίνα: Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς – Μέλη της ίδιας οικογένειας τα θύματα
- Πεζεσκιάν: Η επικοινωνία με τον ανώτατο ηγέτη Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι “τώρα πολύ δύσκολη”
- Οι ΥΠΕΞ ΗΠΑ και Βρετανίας συζήτησαν την ασφάλεια της Ευρώπης και της Ουκρανίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.