ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Σάιμον Κλαρκ έγινε ο τελευταίος Βρετανός υπουργός την Παρασκευή που έδωσε σήμα στήριξης προς τον πρώην πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον ως αντικαταστάτη της Λιζ Τρας στην ηγεσία της χώρας.
Ο Κλαρκ, ο υπουργός Εξωτερικών, δήλωσε στο Twitter ότι στηρίζει τον Τζόνσον, ο οποίος δεν έχει δηλώσει δημόσια ότι βρίσκεται στην κούρσα για την αντικατάσταση της Τρας.
Νωρίτερα, ο υπουργός Επιχειρήσεων Τζέικομπ Ρις-Μογκ δήλωσε ότι υποστηρίζει τον Τζόνσον, ενώ ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας είπε ότι “κλίνει προς τον” Τζόνσον, όταν ρωτήθηκε ποιον σχεδίαζε να στηρίξει.
Διαβάστε επίσης
Κίεβο: Ο κόσμος πρέπει να εμποδίσει τη Ρωσία να λάβει πυραύλους από το Ιράν
Σε δεινή θέση οι Τόρις: Η απόλυτη ταπείνωση, ο νέος ηγέτης και η βουτιά στις δημοσκοπήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ίσραελ Κατς: Χτυπήσαμε την αεροπορική βάση στη Συρία επειδή η Τουρκία σχεδίαζε να δημιουργήσει βάσεις
- Premier League: Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον Τζολάκη και «βόμβα» από τη Χαλ, 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Υπ. Εξωτερικών της Ινδίας
- Σε χαμηλό 2 ετών τα στοιχήματα των hedge funds για πτώση του ευρωπαϊκού ντίζελ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.