ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εκκένωση του σταθμού Πανόρμου της γραμμής 3 του μετρό προχώρησε η αστυνομία, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου στις 16:22 που έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας, η οποία πρόκειται να εκραγεί σε 35 λεπτά.
Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
Στο σημείο έχουν σπεύσει οι αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομιάς, μέλη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), για να ελέγξουν αν η απειλή είναι πραγματική ή πρόκειται για φάρσα.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ζήτησε από τον Ζελένσκι να συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα
- Έκρηξη στην Πλάκα: Σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΜΑΚ – Τρεις σκύλοι ψάχνουν στα συντρίμμια
- Γαστρονομία δίπλα στη θάλασσα με φόντο το Μικρολίμανο στο 5ο Piraeus Taste Festival – Sea Food & More
- Συνάντηση αντιπροσωπειών της Ελληνικής και της Τουρκικής Ακτοφυλακής στη Λέσβο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.