ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, το Πλαίσιο αψήφησε τα όρια για μια ακόμα φορά, καλώντας τον κόσμο να έρθει να δει από κοντά τα νέα iPhone 14 & iPhone 14 Pro, όπως επίσης και τα AppleWatch SE & AppleWatch Series 8 & AirPods Pro.
Το πάρτι ξεκίνησε στις 18:00! Το κατάστημα Πλαίσιο Κηφισιάς γέμισε με κόσμο και παρέα με τον Φάνη Λαμπρόπουλο σε ρόλο παρουσιαστή χάρισε αστείρευτο γέλιο και διασκέδαση σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Οι παρευρισκόμενοι, εκτός από την ευκαιρία που είχαν να δοκιμάσουν τις νέες Apple συσκευές, μπορούσαν να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο booth, να φέρουν τα πάνω κάτω, να εκτυπώσουν τις φωτογραφίες τους και να τις κρατήσουν ως αναμνηστικό.
Το σημαντικότερο όλων, σκανάροντας το barcode που υπήρχε αποκλειστικά και μόνο μέσα στο κατάστημα μπορούσαν να πάρουν μέρος σε κλήρωση με μεγάλα δώρα.

Μία δωροεπιταγή αξίας 1000€ μόνο για αγορά προϊόντων Apple, AppleWatch Series 8 και τα νέα AirPods Pro περίμεναν τρεις υπερτυχερούς οι οποίοι ανακοινώθηκαν στο τέλος της βραδιάς, σε ένα διαγωνισμό που ξεπέρασε τις 600 συμμετοχές.

Δείτε το video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=UxwGFxHr8WA
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεραμέως: Έσπασε το «φράγμα» των 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης
- Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα, συζήτησαν για τα F-35
- Πετρέλαιο: Άνοδος εν όψει των εντάσεων ΗΠΑ – Ιράν
- Χίος: Επεισόδιο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών μεταναστών με επιβεβαιωμένους 14 νεκρούς (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.