Το χρηματιστήριο της Μόσχας σημείωνε σήμερα το πρωί πτώση σχεδόν 12% κατά την έναρξη της συνεδρίασης, μετά τον βομβαρδισμό πολλών πόλεων στην Ουκρανία και τη μερική καταστροφή της ρωσικής γέφυρας της Κριμαίας το Σάββατο.
Ο κεντρικός δείκτης Moex (σε ρούβλια) σημείωνε πτώση 11,9% στις 10:03 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), πέφτοντας στις 1.780,39 μονάδες, περνώντας κάτω από το όριο των 1.800 μονάδων για πρώτη φορά μετά την 24η Φεβρουαρίου, όταν ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Ο δείκτης RTS (σε δολαρια) σημείωνε πτώση κατά 13%, στις 909, 26 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνολικά 20 συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια τις πρώτες πέντε ημέρες του Ιουλίου
- Τουρκία: Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Η συνεδρίαση των ηγετών στις 8 Ιουλίου
- Θρίλερ στο Παγκράτι: Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα, σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένος με σεντόνι, έχει προσαχθεί ο αδερφός του
- Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο από τον αιφνίδιο θάνατο της Μαρίας Αντωνογιαννάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.