ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναβάλλεται η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία από τη σύντροφό του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, ο οποίος εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, αιτία της αναβολής είναι ο θάνατος της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Αδαμαντίδη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, πράξη για την οποίαν ο κ. Αδαμαντίδης ουδέποτε έχει δεχθεί ότι διέπραξε, θα αναβληθεί λόγω θανάτου της μητέρας του.
Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του.
Αθήνα, 4/10/2022
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξιος Κούγιας».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαλκός: Σταθεροποείται πάνω από τα 13.000 δολάρια
- Sports Party* για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
- Πετρέλαιο: Ανεβαίνει η τιμή του βαρελιού χωρίς να υπάρχει καμία ένδειξη λήξης του πολέμου με το Ιράν
- Κεραμέως: «Επικίνδυνη η πρόταση Ανδρουλάκη για 4ημερη εργασία – Θα οδηγήσει σε λουκέτα και ανεργία» (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.