array(0) {
}
        
    
Menu
-1.11%
Τζίρος: 247.33 εκατ.

Μιχαήλ Ρασσιάς: Πώς είναι να μοιράζεσαι την ίδια κιμωλία με τον Τζον Νας

Media

Κατερίνα Διδασκάλου: Δε θα έκανα τηλεόραση αν δεν υπήρχε το Μαύρο Ρόδο

Κατερίνα Διδασκάλου
Comments

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30.

Λίγες ώρες πριν αρχίσει να ξετυλίγεται στην οθόνη η ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα, η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

1

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είχε σκοπό φέτος να κάνει τηλεόραση αν δεν της προτεινόταν κάτι τόσο ξεχωριστό.

Περιγράφοντας τον ρόλο της ως Ηγουμένη Φιλαρέτη, είπε: «Είναι μία τόσο διαφορετική ηρωίδα. Υποδύομαι μία ηγουμένη σε μοναστήρι, μια γυναίκα που έχει αποφασίσει πως αυτή θα είναι η ζωή της πια». Πρόσθεσε ότι η Ηγουμένη Φιλαρέτη είναι εκείνη που θα πει στην ηρωίδα (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) να σκεφτεί πολύ καλά αν θέλει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια.

Η Κατερίνα Διδασκάλου για τις ανάγκες του ρόλου επισκέφθηκε μαζί με την πρωταγωνίστρια, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, ένα μοναστήρι στο Ρέθυμνο.

«Πέρασα υπέροχα. Η Ηγουμένη Θέκλα είναι ένας φωτισμένος άνθρωπος.

Όλες τις κοπέλες που μπήκαν νωρίς στο μοναστήρι, τις έβαλε να τελειώσουν το σχολείο, να πάνε στο πανεπιστήμιο… Έχω πάρει πολλά στοιχεία της», εξήγησε.

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να αποσυρθεί πλήρως σε ένα μοναστήρι, απάντησε χαρακτηριστικά: «Η καλογερική είναι δύσκολη… Δεν θα μπορούσα να το κάνω για πάντα. Ωστόσο, μου άρεσε που αποσύρθηκα για λίγο». Συμπλήρωσε μάλιστα: «Προσεύχομαι στην ανώτερη δύναμη που μας διέπει, γιατί πιστεύω πως η προσευχή είναι παρηγοριά, είναι δύναμη».

Σχετικά με τον ρόλο της τόνισε επίσης πως αυτό που την κέντρισε ήταν το γεγονός πως είναι ένας χαρακτήρας φωτισμένος, «χωρίς παρωπίδες, που μπαίνει στο μοναστήρι χορτασμένη από τη ζωή».

Η Κατερίνα Διδασκάλου θα πρωταγωνιστεί από τις 6 Οκτωβρίου και στην παράσταση «Το Χελιδόνι» στο θέατρο «Μουσούρη».

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του Mega

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί έφυγε η Σία Κοσιώνη από τον Σκάι – Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες, ο Ζούλας, ο Παπαδρόσος, η Βίδου και η Φλυτζάνη
Τέλος εποχής στον ΣΚΑΪ με Κοσιώνη και Παπαδρόσο, γιατί ο Αλαφούζος έφτιαξε το Digital Lab, γιατί Πατριάρχης και Κίμπερλι πήγαν στην ΕΡΤ, η άνοδος του Open και η επιστροφή Κοζάκου–Καπουτζίδη στη Eurovision
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
Ο Αλέξης Παπαχελάς αποχαιρέτησε τη Σία Κοσιώνη – Δείτε βίντεο
Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος ίδρυσε νέα εταιρεία – Ποιος είναι ο CEO
Το Disney+ στο Champions League με «πακέτο» 775 εκατ. ευρώ! Όλες οι χώρες, τα deals και το σχέδιο των 5 δισ. της UEFA
3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
ΕΡΤ: Προχωράει σε ΕΔΕ μετά την παραίτηση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Γιάννη Δάρα
«Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»