ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα επιδιώξει να διαπραγματευτεί ένα “πλαίσιο τιμών” με τους αξιόπιστους προμηθευτές φυσικού αερίου, δήλωσε σήμερα η Επίτροπος Ενέργειας της ΕΕ Κάντρι Σίμσον, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει συναίνεση στο μπλοκ σχετικά με ένα πιθανό ανώτατο όριο τιμών φυσικού αερίου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Reuters.
“Θα προχωρήσουμε σε αυτό και θα προσπαθήσουμε να διαπραγματευτούμε ένα πλαίσιο τιμών, όχι ένα σταθερό ανώτατο όριο, που θα μας επιτρέψει να μειώσουμε το κόστος για τους καταναλωτές μας”, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση των υπουργών Ενέργειας της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Διαβάστε επίσης
ΕΕ: Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ τα παράνομα προσαρτημένα εδάφη από τη Ρωσία
Φον ντερ Λάιεν: «Η προσάρτηση Ντονμπάς, Χερσώνας, Ζαπορίζια είναι παράνομη»
Μπορέλ: «Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση της Ρωσίας σε αμάχους»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Η ήττα Τραμπ ανατρέπει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο το 2028 – Ποιοι διεκδικούν τη διαδοχή του
- Συναγερμός για βόμβα σε πτήση από Δουβλίνο προς Ρώμη – Αναγκαστική προσγείωση στη Γαλλία
- Alpha Bank: Το μεγάλο στοίχημα του Ψάλτη για το 2030 – Κέρδη 1,4 δισ. και πάνω από €4 δισ. για διανομές σε επενδυτές και μετόχους
- Μπακογιάννη: Ζήτησε συγγνώμη για το «κλείστο, πουλάκι μου το στόμα σου» – «Έχασα την ψυχραιμία μου, έκανα λάθος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.