ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γερμανία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων που οργάνωσε η Μόσχα στις κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας, διαμήνυσε σήμερα ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Η Γερμανία θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία πολιτικά, οικονομικά, από ανθρωπιστική σκοπιά, καθώς και στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητάς της και με παραδόσεις όπλων», τόνισε ο Σολτς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της καγκελαρίας.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν τη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ουκρανία και τις πιθανότητες μιας επιπρόσθετης στήριξης στο Κίεβο, καθώς επίσης και την ανοικοδόμηση της χώρας. Δεσμεύτηκαν ότι θα παραμείνουν «σε στενή επαφή».
Διαβάστε επίσης
Ζαπορίζια: Έκκληση του επικεφαλούς της περιοχής να την ενσωματώσει στην Ρωσία
Νορβηγία: Αναπτύσσεται στρατός κοντά στις εγκαταστάσεις αερίου και πετρελαίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ θα πληρώσουν 1,2 δισ. δολάρια σε γερμανική εταιρεία για να μην εγκαταστήσει υπεράκτιο αιολικό πάρκο
- Χρηματιστήριο: Πολυετές υψηλό η Alpha, οι μετοχές που έφεραν την αγορά πάνω από τις 2.600 μετά από 17 χρόνια
- Petrobras: Kατακόρυφο άλμα 80% στα κέρδη από το ράλι του πετρελαίου – EBITDA στα $18,4 δισ.
- Πέθανε η δημοσιογράφος Χριστίνα Πιτουρά – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.