ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα αρραγές εθνικό μέτωπο σε όλα αυτά. Όσον αφορά το κομμάτι του μεταναστευτικού που βλέπουμε να εργαλειοποιεί σταθερά ο κ. Ερντογάν, δυστυχώς αυτό το αρραγές μέτωπο δεν το είδαμε το προηγούμενο διάστημα», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή “Συνδέσεις” ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.
Όπως πρόσθεσε, «φαίνεται να υπάρχει μια αφωνία μετά την ομιλία Ερντογάν, από την αξιωματική αντιπολίτευση τουλάχιστον. Χαρακτηριστικά για τα fake news στον Έβρο τον Αύγουστο έβγαλαν 30 ανακοινώσεις -τις μέτρησα- αναπαράγοντας τα fake news για το δήθεν νεκρό κοριτσάκι, για τη δήθεν βραχονησίδα που βρισκόταν σε ελληνικό έδαφος. Και, αντίθετα, είδαμε μια πλήρη αφωνία μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις Ερντογάν προ ημερών. Νομίζω ότι αυτό δεν πρέπει να ευχαριστεί κανέναν και πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε σε αυτά τα θέματα πως πρέπει να έχουμε ένα αρραγές εθνικό μέτωπο», κατέληξε.
Απευθυνόμενος δε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, ανέφερε: «Βουλευτής σας χθες συνόδευσε τον πρόεδρο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης στην Ξάνθη. Ούτε γι’ αυτό έχετε κανένα σχόλιο;».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.