ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ΟΛΠ ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη σταθεροποίηση και την ανέλκυση του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ, το οποίο παραμένει μισοβυθισμένο στο Λιμάνι του Πειραιά από τον Απρίλιο του 2015.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΛΠ, οι διαδικασίες υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν σε διάστημα 20-30 ημερών.
Σε δεύτερη φάση, με την έκδοση των απαραίτητων διασυνοριακών αδειών και σε συνολικό διάστημα το πολύ τριών μηνών, θα έχει απομακρυνθεί από το λιμάνι του Πειραιά.
Τις εργασίες έχει αναλάβει η εταιρεία ANTIPOLLUTION μετά από ανοικτό διαγωνισμό, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το πλοίο που άνηκε στην Ventouris Sea Lines είχε κατασχεθεί από το ΝΑΤ και βρισκόταν παροπλισμένο στο λινάνι του Πειραιά. Στα τέλη Απριλίου, τα νερά εισχώρησαν στο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΣ», το οποίο παραμένει ημιβυθισμένο μέχρι σήμερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η «χρυσή» επένδυση της Παυλίδης Μάρμαρα: Δίνει €70 εκατ. στην αιολική ενέργεια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει πάρει 200 φορές το μέσο μισθό; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποχωρούν από τη Ρουμανία Εθνική και Eurobank, μένει η Alpha Bank
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Συναντήσεις με στελέχη της Silicon Valley και θεσμικούς επενδυτές
- Jensen Huang (Nvidia): Ανάγκη για αυστηρότερα τεστ ασφάλειας για την Τεχνητή Νοημοσύνη
- SMERC: Συνεργασία με την altoValue για την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Κρήτη: 139 αλλοδαποί εντοπίστηκαν σε λέμβους από τη Frontex μέσα σε λίγες ώρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.