array(0) {
}
        
    
Menu
-0.78%
Τζίρος: 229.36 εκατ.

Τσίπρας: Στόχος είναι να κυβερνήσω, όχι να είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ελένη Βιτάλη ηχογραφούν το τραγούδι της σειράς του MEGA

Comments

Ένα εξαιρετικό τραγούδι θα ντύσει μουσικά τους τίτλους της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Συνθέτης του ομότιτλου τραγουδιού είναι ο κορυφαίος δημιουργός Γιώργος Θεοφάνους και ερμηνεύτρια η Ελένη Βιτάλη, η σπουδαία φωνή του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου.

1

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά και βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο στούντιο για την ηχογράφηση του τραγουδιού, το οποίο αποδίδει μοναδικά τα έντονα συναισθήματα που βιώνουν οι ήρωες της σειράς και μεταφέρει την ατμόσφαιρα της ιστορίας.

Τους στίχους έγραψε η Κερασιά Ανδριανάκη, μαθήτρια του Γιώργου Θεοφάνους, η οποία επελέγη μέσα από διαγωνισμό που έκανε ο συνθέτης στο διαδίκτυο ανάμεσα στους μαθητές του.

Το τραγούδι «Μαύρο Ρόδο» θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen και θα συνοδεύεται από μία ειδική ορχηστρική εκδοχή με τον σολίστα του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, εκτός από το τραγούδι των τίτλων, θα επενδύσει μουσικά τη σειρά «Μαύρο Ρόδο», η οποία έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.

Το σενάριο, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Γιώργος Θεοφάνους και Ελένη Βιτάλη

Γιώργος Θεοφάνους και Ελένη Βιτάλη

Γιώργος Θεοφάνους και Ελένη Βιτάλη

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου – Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένει στο MEGA η Αγγελική Νικολούλη
Ντέρτι: Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 μάς μεταφέρει στην Πάτρα του 1987 – Δείτε trailer
Έτερος Εγώ: Πού να δείτε όλους τους κύκλους της σειράς-φαινόμενο
Η περιπέτεια του προέδρου Νίκου στο Φάληρο, έρχεται Αρμαγεδδών στα media, ανατροπές στον Σκάι, η φυγή του Ακη, η… κεντρική μάχη στην ΕΡΤ και τι κάνει ο Αλαφούζος με τα δικαιώματα
Mad Video Music Awards 2026 από την ΔΕΗ: Επιβεβαίωσαν για ακόμα μία χρονιά τη θέση τους ως ο απόλυτος μουσικός θεσμός της χώρας
Πέθανε ο Ανδρέας Μαζαράκης – Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο
Η αξιοπιστία του OPEN επιβεβαιώνεται διεθνώς – Πρώτο στην εμπιστοσύνη των πολιτών και σταθερή ενίσχυση της ενημερωτικής του παρουσίας
Ο ΣΚΑΪ «ξηλώνει» την ΕΡΤ: Η μεταγραφή – βόμβα Μαγγηριάδη, η ρήτρα των 70.000 ευρώ, ο Ζούλας, ο Πετρόπουλος και το μεγάλο ντόμινο στην ενημέρωση
Mega deal στον κλάδο των media: Η Fox αποκτά την Roku έναντι $22 δισ.
Νάνσυ Τάση: Νέα διευθύντρια σύνταξης στον ΣΚΑΪ