ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε. γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Γεώργιο Δημητρίου, ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ο κ. Γεώργιος Δημητρίου κατέχει στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 40,03% κατήλθε σε ποσοστό 0,32% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Αντίστοιχα, Η Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Σπυρίδων Τασόγλου, ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ο κ. Σπυρίδων Τασόγλου κατέχει στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 4,34% κατήλθε σε ποσοστό 0,03% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Παράλληλα, η εταιρεία γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Μίλτο Ντερ Κρικοριάν, ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ο κ. Μίλτος Ντερ Κρικοριάν κατέχει στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 5,02% κατήλθε σε ποσοστό 0,04% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Επιπλέον, η εταιρεία γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Ανδρέα Δάφνη, ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ο κ. Ανδρέας Δάφνης κατέχει στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 3,17% κατήλθε σε ποσοστό 0,03% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Αντίστοιχα, η Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από την εταιρεία Blake Worldwide S.A., ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που η εταιρεία Blake Worldwide S.A. κατέχει στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 13,20% κατήλθε σε ποσοστό 0,10% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Η Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε. γνωστοποιεί κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Κωνσταντίνο Βελάνη, ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει έμμεσα ο κ. Κωνσταντίνος Βελάνης, μέσω της εταιρείας Blake Worldwide S.A., στην Εταιρεία, κατήλθε το όριο του 3% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και από ποσοστό 13,20% κατήλθε σε ποσοστό 0,10% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Υπερταμείο: Προχωρά η αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων – Το χρονοδιάγραμμα για Εγνατία Οδό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλεύρης: Σκληρότερα μέτρα αν αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή
- Κατάρ: Απελαύνει Ιρανούς διπλωμάτες
- Πετρέλαιο: Στα 111 δολάρια το βαρέλι το Brent μετά τα χτυπήματα του Ιράν – Στα 100 δολάρια το WTI (upd)
- Πολάκης κατά Τσίπρα και στρατηγικής συνεργασιών: «Ιστορικό λάθος η επιμονή για σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.