ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυτή η κυβέρνηση εξαγγέλλει διαρκώς μέτρα και δίνει διαρκώς ”λύσεις” – σε πολλά εισαγωγικά – σε αυτό το συνεχιζόμενο κύμα ακρίβειας, που πλέον έχει μετατραπεί σε “τσουνάμι” αισχροκέρδειας. “Γιατί πέρα από την ενέργεια και τα καύσιμα, υπάρχει και το σούπερ μάρκετ, όπου δυστυχώς οι ανατιμήσεις είναι συνεχόμενες” τόνισε ο Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, σχετικά με τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση.
Συμπλήρωσε ακόμη ότι “Και μέχρι σήμερα έχουν επιβληθεί ελάχιστα πρόστιμα από την αρμόδια υπηρεσία του κ. Γεωργιάδη (ΔΙΜΕΑ). Μια υπηρεσία, η οποία θεωρητικά θα έπρεπε να ελέγχει τα φαινόμενα αισχροκέρδειας, προστατεύοντας τους πολίτες, που εξακολουθούν να έχουν τα ίδια εισοδήματα, τα οποία όμως διαρκώς εξανεμίζονται από τις ανατιμήσεις “.
“Φοβάμαι ότι και η νέα δέσμη μέτρων, εξαγγελιών και υποσχέσεων, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, αποδεικνύοντας ότι και αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση προσπαθεί να χειριστεί επικοινωνιακά μια πολύ δύσκολη κατάσταση”.
Αυτή τη στιγμή ο κόσμος δεν αντέχει και αυτό φαίνεται στην καθημερινότητα, πρόσθεσε.
Σχετικά με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια “Εμείς έχουμε προτείνει εδώ και πολλούς μήνες τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής, όπως και τη διενέργεια αυξημένων ελέγχων, που συνειδητά δεν γίνονται από την κυβέρνηση, γιατί θέλει να κρύψει τα φαινόμενα αισχροκέρδειας, αφήνοντας εντέλει την αγορά να λειτουργεί ασύδοτη, εις βάρος ωστόσο των καταναλωτών”.
Παράλληλα, ο Μιχάλης Κατρίνης υπενθύμισε πως μηδαμινό είναι το κυβερνητικό ενδιαφέρον και για τους χαμηλοσυνταξιούχους, που πλήττονται βάναυσα από την ακρίβεια, με το οικονομικό επιτελείο να μην έχει κάνει τίποτα για την επαναφορά του ΕΚΑΣ, το οποίο κόπηκε από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Διαβάστε επίσης
Με ανταλλαγή «πυρών» κυβέρνησης – αντιπολίτευσης έκλεισε η πρώτη μέρα της Εξεταστικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.