Menu
0.25%
Τζίρος: 204.31 εκατ.

Ιράν: Ο Χαμενεΐ όρισε τον Μοχσέν Ρεζαΐ εκπρόσωπό του

Media

Μαύρο Ρόδο: Εντυπωσιακά πλάνα από το μοναστήρι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη σειρά του MEGA

Μιχαήλ Ταμπακάκης
Comments

Η πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έρχεται το φθινόπωρο στις οθόνες μας με εξαιρετικούς συντελεστές και υψηλό επίπεδο παραγωγής.

Για τις ανάγκες της σειράς και προκειμένου να αποδοθεί με τον μεγαλύτερο ρεαλισμό η ατμόσφαιρα του χώρου όπου εξελίσσεται μεγάλο μέρος της δράσης, χρειάστηκε να κατασκευαστεί εξαρχής ένα μοναστήρι.

1

Ο έμπειρος και βραβευμένος σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του μοναστηριού, δημιουργώντας για μια ακόμα φορά ένα σκηνικό με «ψυχή», το οποίο συγκαταλέγεται και αυτό στους «πρωταγωνιστές» της σειράς.

Σύμφωνα με το σενάριο, στο μοναστήρι διαμένει η δόκιμη μοναχή Ελισάβετ, κεντρικό πρόσωπο σε μια ιστορία σφοδρού και ασύμβατου έρωτα, την οποία υποδύεται η Φωτεινή Παπαθεοδώρου. Τον ρόλο της  Ηγουμένης ερμηνεύει η Κατερίνα Διδασκάλου.

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τη σειρά επενδύει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από αντίθετους κόσμους θα ζωντανέψει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Πάθη, αδυναμίες, διλήμματα και δύο καρδιές που φλέγονται. Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα κάνει τους δύο νέους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, να αμφισβητήσουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα και να φτάσουν στα όριά τους. Θα επιλέξουν το «πρέπει» ή το «θέλω» για να βρει ο καθένας τη δική του σωτηρία;

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο: Η νέα δραματική σειρά έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
3.206.587 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούλιο
Οι διάδοχοι του Τσίμα στον Σκάι και το ντόμινο, το υψηλό κατώφλι του ΕΚΚΟΜΕΔ, τι θα κάνουν στην ΕΡΤ Καραβάλτσιου, Κασόλη, η νέα στέγη της Καραμήτρου, Ακης και Χιώτης μαζί και το φλερτ με Μάνεση
Καλημέρα Ελλάδα: Αυτοί είναι οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1
Παναγιώτης Στάθης: Στην ΕΡΤ από τη νέα τηλεοπτική περίοδο
Η νέα εποχή στην ΕΡΤ με Στάθη, το νέο δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα», Καραβάλτσιου, Κασόλη μετακομίζουν στο Ραδιομέγαρο, η μάχη για το ΕΚΚΟΜΕΔ, το comeback Σόμπολου, το τηλεοπτικό ρεκόρ του «Ώρα Μουντιάλ» και η νέα κίνηση Αλαφούζου
Υμηττός 1998: Η φονική φωτιά και ο άγγελος με τα πύρινα φτερά που ονειρευόταν να γίνει πυροσβέστης
Facebook και Instagram: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα λειτουργίας στις δύο πλατφόρμες (upd)
Το summer gathering του Αλαφούζου, η Κοσιώνη στον ΑΝΤ1, πού κλείνει ο Στρατής Λιαρέλλης, που θα πάει ο Παναγιώτης Στάθης, η συμφωνία της Σκορδά και η αποχώρηση Θεοδωράκη