ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε, περίπου στις 8.30 το πρωί, σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Ακρωτηρίου, στην Πάτρα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άγνωστος δράστης, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με περούκα, εισέβαλε στο υποκατάστημα της τράπεζας, πλησίασε τον ταμία και υπό την απειλή όπλου πήρε περίπου 1.500 ευρώ.
Στη συνέχεια, ο άγνωστος δράστης έφυγε από το υποκατάστημα της τράπεζας, επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μηχανή, την οποία οδηγούσε συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στο μεταξύ, είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών λαμβάνουν καταθέσεις από υπαλλήλους της τράπεζας και αυτόπτες μάρτυρες, στον πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ συλλέγουν αποτυπώματα από το εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας.
Διαβάστε επίσης:
Θεοδωρικάκος: Περιοδεία στην περιοχή επέκτασης του φράχτη στον Έβρο
Οικονόμου: Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπά τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: «Θα ήταν σπουδαίο να παραιτηθεί ο Πάουελ» – Αναζητά «παραθυράκι» για να τον αποσύρει
- Νέα εποχή για το εμβληματικό Ρεξ και τα θέατρά του- Ανακαίνιση και αναβάθμιση
- Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζει να καίει η φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης – Εντός ορίων τα επίπεδα ρύπανσης
- Αναδρομικοί έλεγχοι για ιδιοκτήτες που νοικιάζουν το σπίτι του… παππού σε Airbnb
