ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε, περίπου στις 8.30 το πρωί, σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Ακρωτηρίου, στην Πάτρα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άγνωστος δράστης, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με περούκα, εισέβαλε στο υποκατάστημα της τράπεζας, πλησίασε τον ταμία και υπό την απειλή όπλου πήρε περίπου 1.500 ευρώ.
Στη συνέχεια, ο άγνωστος δράστης έφυγε από το υποκατάστημα της τράπεζας, επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μηχανή, την οποία οδηγούσε συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στο μεταξύ, είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών λαμβάνουν καταθέσεις από υπαλλήλους της τράπεζας και αυτόπτες μάρτυρες, στον πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ συλλέγουν αποτυπώματα από το εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας.
Διαβάστε επίσης:
Θεοδωρικάκος: Περιοδεία στην περιοχή επέκτασης του φράχτη στον Έβρο
Οικονόμου: Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπά τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισόβια στον 59χρονο που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον τότε ακόμη υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ το 2024
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.